Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hauge taus om Myhre-rykter

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Ifølge den engelske avisa The Mirror skal landslagskeeper Thomas Myhre være på vei til Sheffield Wednesday. - Dette vil jeg ikke kommentere, sier agent Rune Hauge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den engelske avisa skal Sheffield Wednesday være villig til å betale sju millioner kroner for å sikre seg Myhre. Det er langt under det Everton forlanger for landslagskeeperen. Myhres agent Rune Hauge vil ikke kommentere verken prise, eller Wednesdays interesse.

Wednesdays førstekeeper Kevin Pressmann fikk rødt kort etter 13 sekunder i serieåpningen mot Wolverhampton. Pressmann har variert i prestasjonene de siste sesongene.

Thomas Myhre er for tida skadd. Myhre sliter med en hofteskade, og kan ikke spille på seks uker. Rune Hauge tror ikke skaden gjør det vanskeligere å selge Myhre.

- Nei, det tror jeg ikke. Skaden gir han derimot god tid til å finne seg en ny klubb, sier Hauge.

<B>BYTTER KLUBB?</B> Sheffield Wednesday skal være villig til å betale sju millioner kroner for å sikre seg Thomas Myhre.