Hauge tror ikke på flere sluttspill

- FIFA kan vi diskutere en annen gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag ble det klart at Tom Henning Øvrebø og hans team får dømme i årets Europamesterskap i Sveits og Østerrike.

Veldig hyggelig for Norge og Øvrebø, men for Terje Hauge betyr uttaket at det andre mesterskapet på rad går fløyten.

- Jeg hadde selvfølgelig jublet i dag om vi hadde blitt tatt ut, men det reflekterer på hele den norske dommerstanden når norske dommere gjør det bra. Vi er et lite land, og jeg unner Tom Henning dette på det varmeste, sier Hauge til Dagbladet.no.

Tviler på flere sluttspill

Fra før har Terje Hauge både to europamesterskap og ett VM på merittlista.

Han rekker et eventuelt VM i 2010 før han krysser FIFAs aldersgrense på 45 år, men med de siste uttakene i bakhodet tror han ikke at han blir aktuell til Sør-Afrika.

- Nå ble jeg ikke tatt ut til VM sist, og ikke til EM i år. Du kan godt spørre meg i 2009, men nå sier magefølelsen min at det ikke blir noen flere sluttspill, sier han.

- FIFA kan vi diskutere senere

Terje Hauge ble innstilt av UEFA til VM i 2006, men ble utelatt av FIFA. Samme år fikk Hauge FIFA-kritikk etter kontroversene som fulgte Champions League-finalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.