Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hauge vil verne Zidane

Dommer Terje Hauge vil beskytte de beste spillerne når Real Madrid og Juventus møtes i morgen.

Nordmannen fikk oppdraget av Uefa i helga, og han har lagt opp sin egen taktikk foran semifinalematchen i Champions League allerede.

Det betyr at han skal være ekstra oppmerksom på skitne triks mot spillere som Zinedine Zidane (Real Madrid) og Alessandro Del Piero (Juventus).

- Vi går i utgangspunktet med blanke ark til kampen. Men det er klart at vi må være litt våkne på noen enkeltspillere. Men det er også slik at det er vår oppgave som dommere å verne om spillere med meget høye kvaliteter. Det er viktig å skjerme dem, og passe på at de ikke blir klippet ned eller dradd i skjorten hele tiden, sier Hauge til Bergensavisen.

Dommeren Olsvik tror ikke et fullsatt Santiago Bernabeu vil stresse ham. I morgen har han med seg assistentdommerne Steinar Holvik (Sandane) og Ole Hermann Borgan (Drafn), mens Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand er 4. dommer.

- Vi er godt forberedt. Trykket fra tribunen og i det hele tatt rammen rundt kampen er en del av gamet. Slikt skal vi takle, sier Hauge.

  • Dagbladet.no følger kampen direkte her kl. 20.45 i morgen.
<B>TOPPDOMMER:</B> Terje Hauge har dømt spanske lag før. Her i en kamp mellom Barcelona og Leeds for to sesonger siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media