Haugen kjørte på en stein og ødela skien

Uhell ødela for pallplass i storslalåmrennet.

UHELDIG: Leif Kristian Haugen var på pallen etter første omgang, men et uhell stakk kjepper i hjulene i andre.Foto: SCANPIX/AP/Nathan Bilow
UHELDIG: Leif Kristian Haugen var på pallen etter første omgang, men et uhell stakk kjepper i hjulene i andre.Foto: SCANPIX/AP/Nathan Bilow Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leif Kristian Haugen mistet alle muligheter til en plass helt i toppen etter å ha kjørt på en stein tidlig i finaleomgangen. Da mistet han festet på den ene skien.

- Jeg vet ikke akkurat hvor det skjedde, men jeg kjørte borti en stein tidlig i finaleomgangen. Det førte til at jeg fikk dratt av deler av stålkanten midt under den ene skien og mistet festet i snøen, sa Haugen til NTB etter 12.-plass i storslalåmrennet i Beaver Creek.

- Likevel prøvde jeg å gi så mye gass som mulig, men jeg er litt skuffet, selv om jeg kjørte inn til den nest beste verdenscupplasseringen min noensinne.

Tredjeplass Han hadde et fantastisk utgangspunkt og lå på en flott tredjeplass etter første omgang.

Da var han ikke mer enn tre tideler bak ledende Ted Ligety, men han falt altså ned til 12.-plassen til slutt.

Selv om det bare er 11.-plassen fra storslalåmrennet i Alta Badia like før jul i fjor som overgår den plasseringer, hadde han ingen grunn til å være fornøyd. Det mente han i alle fall selv.

Er med - Dette rennet viste i alle fall at jeg er med og har noe å gjøre blant de aller beste. I første omgang kjørte jeg ikke perfekt, men det var jammen ikke langt unna. Da fikk jeg til det som går så bra på trening, mente Haugen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer