Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haugen, Nørstebø og Rosseli Olsen ute av SM-sluttspillet

Lars Haugen, Mattias Nørstebø og Mats Roselli Olsen fikk en tung skjærtorsdag i svensk ishockey. Den norske trioen måtte si takk og farvel til sluttspillet.

NEDTUR: For de norske håpene i SM-sluttspillet. Her representert ved Lars Haugen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NEDTUR: For de norske håpene i SM-sluttspillet. Her representert ved Lars Haugen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utfallet av torsdagens kamper gjør at ingen norske spillere blir å se i SM-semifinalene.

Haugen hadde en redningsprosent på 93,88 for Färjestad, men måtte likevel se laget tape 2-5 borte mot Skellefteå. Den norske målvakten var på isen ved tre av Färjestads baklengsmål.

Med seieren avanserte Skellefteå med 4-2 sammenlagt. Det samme gjorde Malmö da Frölunda tapte 2-4 på borteis torsdag.

Rosseli Olsen noterte ett skudd på mål for gjestene. Han var på banen i 13.37 minutter. Nørstebø fikk litt over ett minutt mer med istid enn klubb- og landslagskameraten.

Tidligere i uken gikk Växjö og Djurgården videre til semifinale.

(NTB)

ISDANS: Dette forsøket på en ishockey-slåsskamp levde ikke akkurat opp til forventningene. De to kamphanene danser rundt hverandre, men med minimal kroppskontakt er det ikke ett eneste slag som blir utvekslet. Video: River Kings. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!