<strong>SKUDDSTOPPER:</strong> Selv etter tap 1-2 for CSKA Moskva, viser statistikken at Norges landslagskeeper Lars Haugen har flyt i den russiskbaserte ishockeyligaen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Petr Josek
SKUDDSTOPPER: Selv etter tap 1-2 for CSKA Moskva, viser statistikken at Norges landslagskeeper Lars Haugen har flyt i den russiskbaserte ishockeyligaen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Petr Josek Vis mer

Haugen slipper inn minst i russisk KHL

Lavest mål imot-snitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lars Haugen (25) troner øverst på listen over KHL-målvakter med lavest mål imot-gjennomsnitt.

Selv etter tap 1-2 for CSKA Moskva torsdag, viser statistikken at Norges landslagskeeper har flyt i den russiskbaserte ishockeyligaen.

Haugen har sluppet inn 1,61 mål i snitt på 16 kamper spilt. Toer på listen er Lokomotivs Semjon Varlamov, som er tilbake i Colorado Avalanche etter at NHL-streiken ble avblåst.

Kun Russlands landslagskeeper Varlamov (94,6) og Kazan-sisteskanse Konstantin Barulin (94,1) er foran Haugen (94,0) på statistikken over redningsprosent.

Svenske Niklas Persson spilte en nøkkelrolle, scoret det første og assisterte på seiersmålet til CSKA da Haugen måtte gi etter i torsdagens kamp.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer