Haugen takket nei til forlengelse av kontrakten

Ferdig i Brann.

TAKKET NEI: Fredrik Haugen ble kåret til årets spiller da Brann tok seg tilbake til eliteserien, men midtbanespilleren kan være på vei bort etter at han avviste klubbens tilbud om ny kontrakt.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TAKKET NEI: Fredrik Haugen ble kåret til årets spiller da Brann tok seg tilbake til eliteserien, men midtbanespilleren kan være på vei bort etter at han avviste klubbens tilbud om ny kontrakt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Fredrik Haugen ble kåret til årets spiller da Brann tok seg tilbake til eliteserien, men midtbanespilleren kan være på vei bort etter at han avviste klubbens tilbud om ny kontrakt.

Det bekrefter Branns sportssjef Rune Soltvedt overfor Bergensavisen.

- Det stemmer, ja. Vi har strukket oss så langt vi kan innenfor den nye lønnsstrukturen vår. Vi må tenke på den totale økonomisituasjonen i klubben, og så må vi ha respekt når fotballspillere velger noe annet, selv om vi gjerne skulle hatt Fredrik med videre, sier han.

Haugens agent, Tore Pedersen, sier tilbudet ville gitt ham lavere grunnlønn enn i den nåværende kontrakten.

- Vi har ikke noe problem med å forstå den økonomiske situasjonen Brann er i nå, og bergenserne må handle ut fra det de mener er rett, sier han.

Haugens kontrakt går ut neste sommer. Avisen skriver at svenske Hammarby er blant klubbene som har vist interesse for 23-åringen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram