IRRITERT: Henning Hauger mener Stabæk ikke setter handling bak ord når de er vanskelige i forhandlingene med Moas Hannover.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
IRRITERT: Henning Hauger mener Stabæk ikke setter handling bak ord når de er vanskelige i forhandlingene med Moas Hannover. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Hauger føler seg dårlig behandlet av Stabæk

- Jeg skriver uansett under for Hannover 1. juli.

Henning Hauger føler seg dårlig behandlet av Stabæk etter at klubben sa nei til tilbudet fra tyske Hannover, skriver VG.

Hannover ønsker å hente midtbanespilleren til Bundesligaen, men Stabæk mener tyskernes bud har vært for lavt.

- Jeg vet at Hannover kom med et forbedret tilbud og ønsket et møte med Stabæk i Oslo. Men det eneste de fikk var et mottilbud som i realiteten var høyere enn det første kravet de kom med. Og da viser Stabæk at de ikke ønsker å komme til enighet, sier Hauger til VG.

Landslagsspillerens kontrakt med Stabæk går ut etter årets sesong.

- Jeg skjønner at Stabæk ønsker mest mulig penger for meg. Men da må da de være villig til å forhandle. Det forventer jeg faktisk, at de møter opp og diskuterer saken videre. Jeg skriver uansett under for Hannover 1. juli og reiser i januar. Og da får ikke Stabæk noe, sier Hauger.

Hauger mener han ble lovet av sportslig leder Inge André Olsen at Stabæk ville se med velvilje på en løsning hvis det kom et bud på ham, men 25-åringen føler klubben ikke har gjort det.

Olsen sier Hauger har delvis rett i sin kritikk, men at budet fra Hannover var for lavt.

- Det er helt riktig at vi i lang tid har sagt at Henning som lojal spiller i Stabæk, skal få muligheten til å gå. Når det foreligger et bud, så må vi som klubb vurdere det opp mot nytten av å ha ham her som spiller ut kontraktstiden. Det budet som forelå, var så lavt at vi mener det har større verdi for oss at han skal bli, sier Olsen til VG.

(NTB)