Dennis Hauger

Hauger om suksessåret: - Veldig hektisk

Den ferske Formel 3-mesteren knuste alt og alle denne sesongen, men holder fortsatt kortene tett til brystet om framtida. Nå venter en etterlengtet juleferie hjemme i Norge.

KRONET MESTER: Dennis Hauger vant Formel 3 mesterskapet. Her i Abu Dhabi der pokalen ble løftet. Foto: Shutterstock editorial
KRONET MESTER: Dennis Hauger vant Formel 3 mesterskapet. Her i Abu Dhabi der pokalen ble løftet. Foto: Shutterstock editorial Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dennis Hauger (18) kan se tilbake på et helt ellevilt år.

18-åringen kronet en helt fantastisk sesong i Formel 3 med å løfte pokalen på Formel 1-avslutningen i Abu Dhabi for snaue to uker siden, og forsterket stempelet som en av de mest lovende førerne i motorsportsirkuset.

- Det var gøy å løfte pokalen der nede når det var så mange mennesker til stedet. Vanligvis ville jeg jo stått i bildressen da, men sånn ble det ikke denne gangen, sier Hauger til Dagbladet.

I tillegg til bøtteløfting, fikk han se kollega Max Verstappen snappe Formel 1-pokalen foran nesa på Lewis Hamilton. Hauger håpet naturligvis på nederlandsk seier, men hadde sympati for Hamilton, etter det han kaller en «vill» avslutning.

- Jeg synes veldig synd på han. Det må ha vært utrolig surt med tanke på hvordan det endte.

- Møtte du Verstappen nå i Abu Dhabi?

- Ja, jeg møtte han dagen etter løpet. Jeg tror han var veldig fyllesyk, sier Hauger og drar på smilebåndet.

Hauger kjører for øyeblikket for det italienske laget Prema Racing, i tillegg til å være del av juniorakademiet til Red Bulls Formel 1-lag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.