Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haugesund har ikke vunnet hjemme på over to måneder

Spilte uavgjort mot Sogndal.

• Haugesund - Sogndal 0-0

(Dagbladet): Haugesund sto med to strake tap i Tippeligaen før de fikk besøk av Sogndal - og heller ikke i sitt tredje forsøk klarte Haugesund å ta tre poeng.

Dermed har ikke Haugesund vunnet hjemme siden 16. mai (4-2 mot Aafk).

DELTE POENGENE: Haugesunds Michael Haukås (t.v.) i duell med Sogndals Eirik Bakke. Ingen av lagene klarte å score i Haugesund. 
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
DELTE POENGENE: Haugesunds Michael Haukås (t.v.) i duell med Sogndals Eirik Bakke. Ingen av lagene klarte å score i Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

- Det er bittert at vi ikke tar med oss tre poeng. Sogndal er et lag som vi skal slå, sier Haugesund-trener Jostein Grindheim etter kampen.

- Vi skaper en del målsjanser og uavgjort er et greit resultat for oss, sier Sogndal-trener Jonas Olsson.

Mane-sjanse
Kampen endte 0-0, og det var Sogndal som hadde kampens to største sjanser. Første ved Malick Mane som bommet alene med Haugesund-keeper Per Morten Kristiansen.

Deretter fikk Sogndal-forsvarer Gustav Valsvik til en god heading etter en corner, men en motspiller reddet på streken.

Haugesund-press
Det var en jevn kamp også etter pause, men i sluttminuttene var Haugesund nærmest scoring. Både innbytter Håvard Storbæk og Alexander Søderlund kunne gitt hjemmelaget ledelsen, men en god Kenneth Udjus i Sogndal-målet stoppet alle forsøkene fra vertene.

Dermed endte det målløst i Haugesund.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media