Haugesund - Kristiansund 3-2

Haugesund reiste seg etter sjokkstart

Daouda Bamba scoret etter kun 13 sekunder, men Haugesund reiste seg og snudde kampen til 3-2 hjemme mot Kristiansund i Eliteserien søndag.

TIDLIG SCORING: Daouda Bamba scoret etter bare 13 sekunder. Men det var ikke nok for Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TIDLIG SCORING: Daouda Bamba scoret etter bare 13 sekunder. Men det var ikke nok for Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seieren gjør at FKH klatrer til annenplass på tabellen før Rosenborgs kamp mot Stabæk senere søndag.

De offensive trekløveret David Akintola, Frederik Gytkjær og Torbjørn Kallevåg ble avgjørende mot et KBK-lag som tok ledelsen like etter avspark.

Daouda Bamba sendte gjestene i ledelsen før tilskuerne i Haugesund knapt hadde funnet sine plasser. Kristiansund-laget slo langt umiddelbart etter avspark, og et mislykket mottak av Haugesund-forsvarer Fredrik Pallesen Knudsen gjorde at Bamba kunne trille ballen i nota etter rundt 13 sekunder.

Vertene hentet seg inn etter sjokkstarten, og de gikk til pause på 1-1 etter at David Akintola hadde utlignet alene med Sean McDermott.

Etter 71 minutter hadde hjemmelaget snudd kampen da Frederik Gytkjær sendte laget i ledelsen.

Kristiansund-keeper McDermott fikk en finger på et innlegg fra venstre, men ballen gikk rett i beina på Gytkjær før den trillet over streken.

Også på 3-1 spilte noen tilfeldigheter inn da en corner til slutt traff en forfjamset Sondre Sørli. Ballen endte plutselig hos Kallevåg som sto på fem meter, og fra kloss hold var FKH-spilleren sikker og økte til 3-1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer