Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haugesund - Kristiansund 3-2

Haugesund reiste seg etter sjokkstart

Daouda Bamba scoret etter kun 13 sekunder, men Haugesund reiste seg og snudde kampen til 3-2 hjemme mot Kristiansund i Eliteserien søndag.

TIDLIG SCORING: Daouda Bamba scoret etter bare 13 sekunder. Men det var ikke nok for Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TIDLIG SCORING: Daouda Bamba scoret etter bare 13 sekunder. Men det var ikke nok for Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seieren gjør at FKH klatrer til annenplass på tabellen før Rosenborgs kamp mot Stabæk senere søndag.

De offensive trekløveret David Akintola, Frederik Gytkjær og Torbjørn Kallevåg ble avgjørende mot et KBK-lag som tok ledelsen like etter avspark.

Daouda Bamba sendte gjestene i ledelsen før tilskuerne i Haugesund knapt hadde funnet sine plasser. Kristiansund-laget slo langt umiddelbart etter avspark, og et mislykket mottak av Haugesund-forsvarer Fredrik Pallesen Knudsen gjorde at Bamba kunne trille ballen i nota etter rundt 13 sekunder.

Vertene hentet seg inn etter sjokkstarten, og de gikk til pause på 1-1 etter at David Akintola hadde utlignet alene med Sean McDermott.

Etter 71 minutter hadde hjemmelaget snudd kampen da Frederik Gytkjær sendte laget i ledelsen.

Kristiansund-keeper McDermott fikk en finger på et innlegg fra venstre, men ballen gikk rett i beina på Gytkjær før den trillet over streken.

Også på 3-1 spilte noen tilfeldigheter inn da en corner til slutt traff en forfjamset Sondre Sørli. Ballen endte plutselig hos Kallevåg som sto på fem meter, og fra kloss hold var FKH-spilleren sikker og økte til 3-1.

Bendik Bye reduserte til 2-3 på overtid da han avsluttet et lekkert KBK-angrep, men scoringen kom for sent og gjør at gjestene ligger på 10.-plass med 10 poeng.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!