Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haugesund snudde kampen etter keeperblemme

Sandnes Ulf fortsetter den svake formen.

Haugesund-Sandes Ulf 3-2 (1-2)

BLEMME: Frisparket fra David Myrestam gikk forbi alt og alle og i mål.
BLEMME: Frisparket fra David Myrestam gikk forbi alt og alle og i mål. Vis mer

(Dagbladet): Sandnes Ulf så ut til å gå mot en veldig viktig seier i Haugesund. Rogaland-laget gikk til pause med 2-1, og holdt ledelsen til det 77. minutt.

JUBLET FOR TIDLIG: Sandnes Ulfs Kristian Gytkjær jubler etter 1-0 målet. 
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
JUBLET FOR TIDLIG: Sandnes Ulfs Kristian Gytkjær jubler etter 1-0 målet. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Henrik Kjelsrud Johansen fikk en enkel jobb med å sette inn utlikningen da han fikk ballen på åpent mål av Alexander Søderlund, til stor fortvilelse fra de tilreiste fra Sandnes som øynet et håp om tre poeng.

Fem minutter før full tid ble snuoperasjonen komplett da David Myrestam slo et frispark inn i boksen. Ballen gikk forbi alt og alle, og inn i målet bak Sandnes Ulf-keeper Aslak Falck som bommet da han kom stormende ut for å bokse ballen.

I den første omgangen viste Sandes Ulf til tider god fotball. Christian Grytkjær ga laget ledelsen, men laget fikk bare suge på karamellen i tre minutter. Like før pause scoret Steinthor Thorsteinsson, men det holdt altså ikke for laget som ligger tredje sist i Tippeligaen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media