Haugesund vant enkelt da Sandnes Ulf så rødt

Spilte med en mann mer i over en omgang.

Haugesund vartet opp med offensiv, underholdende fotball da de slo Sandnes Ulf med 3-1 i eliteserien søndag. Gjestene fra Sandnes så rødt i jakten på sin fjerde strake seier.

Allerede etter 41 minutters spill fikk Henrik Furebotn marsjordre etter en stygg takling av Dusan Cvetinovic.

Nettopp Cvetinovic har blitt en viktig tilvekst i Haugesund-laget. Han kom til klubben som Bosman-spiller, og i sin annen opptreden headet serberen inn 2-1-scoringen rette før det var spilt en halvtime av matchen.

Den 24-årige midtstopperen har tidligere spilt for Vaduz (Liechtenstein) og Grasshoppers (Sveits). Sammen med Umaru Bangura har Haugesund fått på plass et bunnsolid midtstopperpar.

Drømmeåpning Sandnes Ulf fikk en drømmeåpning med scoring allerede etter to minutters spill. Fredrik Torsteinbø fikk et innlegg fra venstrekanten som han kontrollert satte til side for Per Morten Kristiansen i Haugesund-målet.

Fem minutter senere sørget Daniel Bamberg for utligning med et frispark fra rundt 20 meter som skiftet retning og satte gjestenes målvakt Sean McDermott sjakk matt.

Dusan Cvetinovic sørget for Haugesund-ledelse etter 29 minutter spill. Hjemmelagets nyttige midtstopper headet ballen i mål fra kort hold.

Med knottene først Rett før pause måtte Henrik Furebotn ut av banen til en tidlig dusj. Sandnes Ulfs angriper skled inn med knottene først på Dusan Cvetinovic og fikk rødt kort direkte.

 JUBEL:  FKH-spillerne jubler over tre poeng.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
JUBEL: FKH-spillerne jubler over tre poeng. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Gjestene var nede på ti mann etter 41 minutters spill.

I annen omgang presset Haugesund på for flere scoringer, og uttelling ble det da David Myrestam klinket inn 3-1-scoringen med venstrebeinet i det 76. spilleminutt.

(NTB)