Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haugland åpnet med seier

Stange (NTB): Hanne Haugland måtte slite for å vinne høydekonkurransen i Stangehallen lørdag. Likevel føler verdensmesteren at hun er i rute etter sesongåpningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg følte at en del av de tekniske tingene satt bra. Kroppen var treg, men det skal være lettere å rette på. 1,92 er som det pleier å være i et åpningsstevne, verken bra eller dårlig. Det viktigste var å komme i gang med hoppingen, sa Haugland.

Hun gikk over 1,92 i andre forsøk, i likhet med ukrainske Jirina Mikhaltsjenko, men Haugland vant opphoppingen. VM-vinneren fra Aten kom hjem fra treningsopphold i Sør-Afrika sist mandag, men hun slet med en skade den siste uken der nede.

Betennelse

- Jeg pådro meg en betennelse i en slimpose i kneet, men jeg var flink og gikk over til alternativ trening med en gang. Derfor er jeg allerede frisk igjen, sa Haugland, som ikke har avgjort om hun satser på innendørs-EM i slutten av februar. Det store målet er sommerens EM i Budapest.

- Målet er å hoppe noen centimeter høyere enn i fjor. For å kjempe om gull må jeg nok over to meter, sa Hanne Haugland. Hun skal i aksjon igjen allerede fredag i Tyskland.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!