Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Havang og Kjendalen overtar treneransvaret i Drammen

Leder laget allerede fra i morgen.

TIL DRAMMEN: NRKs håndballekspert, Øystein Havang, og Roger Kjendalen tar over Drammen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TIL DRAMMEN: NRKs håndballekspert, Øystein Havang, og Roger Kjendalen tar over Drammen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drammen har fått på plass en ny trenerduo i Øystein Havang og Roger Kjendalen. Mandag måtte danske René Hamann-Boeritsh gå av etter en svak sesonginnledning.

- Havang og Kjendalen vil trene laget fra og med onsdag, og de vil lede laget i kamp allerede torsdag mot Kolstad, skriver laget i en pressemelding.

- Øystein Havang og Roger Kjendalen har en merittliste som er viden kjent i Håndball-Norge. Vi er svært fornøyd med at de nå har takket ja til denne oppgaven, skriver de videre.

Sportslig leder Frode Scheie sier til NRK at de to har en kontrakt som i første omgang strekker seg ut sesongen.

- Utover det utelukker jeg ingenting, men det har vi ikke tatt stilling til nå. Nå vil vi ta oss god tid til å se på hva slags løsning vi lander på neste sesong, sier han til kanalen.

Havang og Kjendalen er blant Norges beste herrespillere gjennom tidene. Med henholdsvis 194 og 254 landskamper er de blant landets mest meritterte spillere.

Kjendalens 970 landslagsmål er fremdeles rekord.

- Vi får to håndballegender. To utdannede pedagoger med bred trenererfaring som garantert kommer til å løfte oss, sier Scheie.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!