Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard Bjerkeli legger opp

Langrennsløperen Håvard Bjerkeli har bestemt seg for å sette skiene i boden for godt.

– Sånn som det er i dag, må jeg stå opp om morgenen og kjenne på kroppen om jeg kan trene for fullt. I mange perioder kan jeg ikke yte mer enn 90-95 prosent av det jeg la ned i trening tidligere, forteller Bjerkeli til langrenn.com.

28-åringen har lenge slitt med revmatisme, noe som er grunnen til avgjørelsen. Han flytter nå til Molde for å få seg en jobb.

I løpet av sin langrennskarriere har han vunnet tre verdenscuprenn i sprint. To av disse kom i Holmenkollen og i Drammen. Han har også sølv fra VM-sprinten i Val di Fiemme i 2003.

(ANB)

FIKK MED SEG V-CUPSEIER: Her gikk Håvard Bjerkeli inn til seier i sprintrennet i Drammen i 2004, foran Tor Arne Hetland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling