TILBAKE: Håvard Flo er klar for spill for Sogndal i 1. divisjon denne sesongen. Han la opp for snart halvannet år siden, og fyller 40 år på søndag.
Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
TILBAKE: Håvard Flo er klar for spill for Sogndal i 1. divisjon denne sesongen. Han la opp for snart halvannet år siden, og fyller 40 år på søndag. Foto: Cornelius Poppe, ScanpixVis mer

Håvard Flo gjør comeback

Søndag fyller han 40. Mandag kan han sitte på benken for Sogndal.

|||

Sogndal-traveren Håvard Flo (fyller 40 år 1. påskedag) gjør comeback for gamleklubben og skal kjempe i første divisjon denne sesongen.

Flo står med 385 kamper og 153 mål for Sogndal. Han har også prøvd seg som proff, men hadde egentlig lagt fotballen på hylla. Nå gjør han imidlertid comeback, melder NRK.

Sogndal-trener Harald Aabrekk var den som tok kontakt.

- Han lurte på om jeg kunne tenke meg å spille igjen for Sogndal. I utgangspunktet var jeg ikke helt giret på tanken, men i og med at situasjonen er som den er, med litt tynn tropp og slitasje på spillerne kan være stor, så tok jeg dette valget, sier Flo til NRK.

Spissen understreker at det er de unge og lovende spillerne som skal være det viktigste, og at han først og fremst skal støtte laget. Han har ikke spilt siden i november 2008, og kan få sin «debut» mot Ranheim mandag.

- Det blir iallfall ikke fra start, sier han om den kampen.

(NTB)

Inger