Håvard Flo sa nei til Brann

- Bare Sogndal som teller.

Brann prøvde å hente Håvard Flo som erstatter for Bengt Sæternes, men 37-åringen selv og Sogndal sa nei, melder Bergens Tidende.

- Det hadde jo vært et lite eventyr, men jeg har hatt mine opplevelser ute. Nå er det bare Sogndal som teller. Jeg fokuserer 100 prosent på dem, sier Flo.

Han har scoret 139 mål på 341 kamper for Sogndal, og på årets 14 kamper i 1. divisjon er det blitt 10 scoringer for Sogndal. Det var det som fikk Brann-lederne til å få opp øynene for veteranen.

Bergens Tidende skriver at Brann gjerne ville ha Flo på utlån resten av sesongen, men det var ingen interesse for en slik ordning.

- Vi ville selvsagt ikke slippe Håvard Flo fra oss. Han har jobbet utrolig bra i år og holder et veldig høyt nivå. Jeg synes ikke det er merkelig at Brann ville ha ham, sier Anders Giske, sportslig leder i Sogndal til Bergens-avisen.

(NTB)

LOJAL: Håvard Flo legger ikke skjul på at Brann kunne blitt et eventyr, men han velger å fokusere på spill for Sogndal. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
LOJAL: Håvard Flo legger ikke skjul på at Brann kunne blitt et eventyr, men han velger å fokusere på spill for Sogndal. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer