Håvard Flo til salgs

Wolverhampton spiss Håvard Flo har slitt benken mesteparten av denne sesongen. Nå er han plassert på transferlista.

Håvard Flo som er fetter av Jostein og Tore Andre Flo, er plassert på transferlista etter at manager Colin Lee fikk beskjed om å frigjøre kapital. Dermed ser det ut til at Flo må finne seg ny arbeidsgiver. Flo har vært mye skadd etter overgangen fra tyske Werder Bremen.

«Manageren vår handlet to nye spisser etter at jeg ble skadet, og etter det har jeg for det meste vært tredjevalget på topp. Nå har manageren fått beskjed om å selge unna noen av spillerne får å få kapital inn i klubben. Dette har da ført til at han har satt meg på transferlisten, men jeg ser ingen dramatikk i det. Som sagt så har jeg bare ett år igjen av kontrakten min, og jeg satser først og fremst på å bli helt frisk igjen i kneet mitt», skriver Flo på sin hjemmeside.

- Håvards førstelags sjanser er begrenset nå som vi har Ade Akinbiyi, Michael Branch og George Ndah foran ham, sier manager Colin Lee på Wolverhamtons internettside.

Håvard Flo kom til Wolverhampton fra Werder Bremen for 10 millioner kroner i januar 1999. Flo har totalt scoret 10 mål på 30 kamper for Wolves.