Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard «Kickalicious» Rugland har fått en ny sjanse på NFL-eventyret

På prøvespill hos Arizona Cardinals.

NY SJANSE: Håvard Rugland, her under sitt prøvespill hos Detroit Lions, har fått en ny sjanse på NFL-eventyret. Denne gangen er det Arizona Cardinals som har hentet nordmannen inn til prøvespill. Foto: AP Photo/Duane Burleson
NY SJANSE: Håvard Rugland, her under sitt prøvespill hos Detroit Lions, har fått en ny sjanse på NFL-eventyret. Denne gangen er det Arizona Cardinals som har hentet nordmannen inn til prøvespill. Foto: AP Photo/Duane Burleson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Håvard Rugland er i dag den eneste kickeren som skal bli testet ut på en lukket trening i Phoenix, Arizona. Det skriver TV2.no.

Selv har 29-åringen fra Ålgård valgt å holde det nye utenlandsoppholdet så hemmelig som overhodet på mulig for å unngå flere konkurrenter.

- Jeg vet ikke hvor mye det har å si, men jo færre som vet om at jeg skal på prøvespill, jo bedre er det. Dersom agentene til andre kickere får nyss i at jeg skal testes ut, kan det hende de prøver å selge inn sine egne kickere også.

- Det bedre for meg å være på prøvespill helt alene, og slippe å konkurrere mot en fire fem andre kickere, sier Rugland til tv2.no.

Jay Feely er mannen Rugland først og fremst skal konkurrere med i Cardinals. Feely har hatt en god sesong, men to bom-spark på tampen av sesongen kostet klubben avansement til sluttspillet.

- Det bør ikke være noen fordel å måtte fighte med en veteran. Jay Feely hadde en god sesong, og det er jo ikke helt godt å vite hva Arizona tenker. Jeg spekulerer ikke så mye i det.

-De har egentlig ikke sagt så mye til meg hva de ønsker, jeg tipper først og fremst de henter meg over for å kartlegge og for å finne ut hva jeg er god for. Da jeg var i Detroit gikk det en fire fem uker fra jeg var på prøvespill til jeg fikk kontrakt, og jeg håper jo det samme skal skje denne gangen, sier Rugland.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!