Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard «Kickalicious» Rugland har fått en ny sjanse på NFL-eventyret

På prøvespill hos Arizona Cardinals.

NY SJANSE: Håvard Rugland, her under sitt prøvespill hos Detroit Lions, har fått en ny sjanse på NFL-eventyret. Denne gangen er det Arizona Cardinals som har hentet nordmannen inn til prøvespill. Foto: AP Photo/Duane Burleson
NY SJANSE: Håvard Rugland, her under sitt prøvespill hos Detroit Lions, har fått en ny sjanse på NFL-eventyret. Denne gangen er det Arizona Cardinals som har hentet nordmannen inn til prøvespill. Foto: AP Photo/Duane Burleson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Håvard Rugland er i dag den eneste kickeren som skal bli testet ut på en lukket trening i Phoenix, Arizona. Det skriver TV2.no.

Selv har 29-åringen fra Ålgård valgt å holde det nye utenlandsoppholdet så hemmelig som overhodet på mulig for å unngå flere konkurrenter.

- Jeg vet ikke hvor mye det har å si, men jo færre som vet om at jeg skal på prøvespill, jo bedre er det. Dersom agentene til andre kickere får nyss i at jeg skal testes ut, kan det hende de prøver å selge inn sine egne kickere også.

- Det bedre for meg å være på prøvespill helt alene, og slippe å konkurrere mot en fire fem andre kickere, sier Rugland til tv2.no.

Jay Feely er mannen Rugland først og fremst skal konkurrere med i Cardinals. Feely har hatt en god sesong, men to bom-spark på tampen av sesongen kostet klubben avansement til sluttspillet.

- Det bør ikke være noen fordel å måtte fighte med en veteran. Jay Feely hadde en god sesong, og det er jo ikke helt godt å vite hva Arizona tenker. Jeg spekulerer ikke så mye i det.

-De har egentlig ikke sagt så mye til meg hva de ønsker, jeg tipper først og fremst de henter meg over for å kartlegge og for å finne ut hva jeg er god for. Da jeg var i Detroit gikk det en fire fem uker fra jeg var på prøvespill til jeg fikk kontrakt, og jeg håper jo det samme skal skje denne gangen, sier Rugland.

Hele Norges coronakart