Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard Klemetsen (36) fortsetter til 2017

Satser mot Lahti i 2017.

GIR SEG IKKE: Håvard Klemetsen har bestemt seg for å fortsette som toppidrettsutøver. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
GIR SEG IKKE: Håvard Klemetsen har bestemt seg for å fortsette som toppidrettsutøver. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kombinertløper Håvard Klemetsen har bestemt seg for å satse mot VM i Lahti i 2017.

- Jeg ønsker å fortsette toppidrettssatsingen mot nye mål og nye drømmer som stadig oppstår. Jeg er motivert, sulten og giret på å oppnå ny utvikling, og har tro på at jeg kan bli enda bedre, sier Klemetsen.

36-åringen har gode minner fra hoppbakken i Lahti.

- Jeg har vunnet seks av de sju siste hopprennene i denne bakken, så der trives jeg godt. Jeg er 38 år når VM arrangeres i Finland, og noen tenker kanskje det er en høy alder dersom målet er å prestere godt internasjonalt. Men de gode erfaringene fra VM-anlegget, et landslag med verdens beste treningskultur, en familie som støtter meg, gode samarbeidspartnere og troen på videre utvikling gjør at jeg ser fram mot dette mesterskapet, sier han.

Kautokeino-utøveren var blant annet med å ta laggull under OL i Sotsji i fjor.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!