Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard Nielsen blir lagkompis med Mats Møller Dæhli

I Freiburg.

BLIR LAGKAMERATER: Håvard Nielsen (t.v.) går fra Salzburg til Freiburg. Der blir han lagkompis med Mats Møller Dæhli og Vegar Eggen Hedenstad. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
BLIR LAGKAMERATER: Håvard Nielsen (t.v.) går fra Salzburg til Freiburg. Der blir han lagkompis med Mats Møller Dæhli og Vegar Eggen Hedenstad. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Den norske spissen Håvard Nielsen forlater Salzburg og fortsetter karrieren i den tyske klubben Freiburg, melder Nettavisen.

- Diskusjonene med Freiburg var veldig overbevisende. De spiller en attraktiv fotball, og jeg ønsker å gjøre min del for å sikre at laget når sine ambisiøse mål, sa Nielsen til klubbens hjemmeside.

Freiburg spiller i 2. Bundesliga og ligger på annenplass foran helgens runde. Det er tre poeng opp til ledende Leipzig.

- Allerede i sommer var vi i kontakt med Nielsen. Vi er glad for at han kom til oss på annet forsøk. Han er en fleksibel angrepsspiller og har mye erfaring til tross for sine unge alder, sa Freiburg-direktør Jochen Saier blant annet om nyervervelsen.

Mats Møller Dæhli og Vegard Heggen Hedenstad spiller også for Freiburg.

Forrige sesong var Nielsen på lån til en annen tysk klubb. Han spilte 46 kamper og scoret ti mål for Eintracht Braunschweig i Bundesliga forrige sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media