Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard Nordtveit til Nürnberg

Reiser til Tyskland allerede i dag.

FORNEBU 20090314: Lillestrøms Håvard Nordtveit i aksjon i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Lillestrøm på Telenor Arena på Fornebu. Kampen endte 1-1.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
FORNEBU 20090314: Lillestrøms Håvard Nordtveit i aksjon i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Lillestrøm på Telenor Arena på Fornebu. Kampen endte 1-1. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): LSK.no meldte i dag morges at Håvard Nordtveit reiser til tyske Nürnberg.

Og allerede tirsdag morgen drar Nordtveit til Nürnberg for å gjøre seg kampklar mot Schalke 04 i Bundesligaen 8. august.

- Håvard har gjort en bra jobb for oss. Det det ingen som helst tvil om. Vi er veldig glade for den tiden han har vært på Åråsen, sier Henning Berg til LSK.no.

- Vi var klar over at etter 1. august at det var mer uvisst om han ville fortsette. Det sto mellom oss og Nürberg, og da ville Arsenal at han skal få testet seg i Bundesliga også. Det er de som bestemmer, og vi er glade for at vi har hatt han hos oss. Han har bidratt både på og av banen, og fått bra trening og kamperfaring, sier Berg.

19-åringen selv er veldig fornøyd med å kunne bryne seg på nye utfordringer i Bundesligaen, men føler litt vemod over å forlate Lillestrøm.

- Jeg har hatt det helt fantastisk med Henning Berg, Petter Belsvik, og de andre trenerne i LSK. Ikke minst også Frode Kippe og Vidar Riseth som har delt sin rutine med meg. Når man har kommet inn i en klubb som jeg har gjort i LSK er det kjedelig å forlate den. Jeg har hatt det helt topp. Jeg kom inn på lik linje som de andre, og fikk raskt tillit. Det setter jeg selvsagt veldig stor pris på. Jeg vet at jeg alltid er velkommen i LSK, og det har gitt meg en trygghet videre, sier Nordtveit til LSK.no.

- Arsenal er eksepsjonelt godt fornøyde med jobben som har blitt gjort, og jeg har fortalt de hvor godt fornøyde jeg er selv med oppholdet. LSK har hatt kommunikasjon og sendt rapporter til London. Jeg tviler ikke på at det kommer noen nye spillere fra Arsenal framover, forteller Nordtveit.

Henning Berg kommer nå til å hente tilbake Steinar Pedersen for å dekke hullet i forsvaret.

- Ellers håper vi at vi får flere spillere tilbake fra skade og tilgjengelige til kamper. Dermed får vi også større konkurranse på plassene. Vi har en bra tropp, sier Berg til LSK.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling