Håvard reddet kvelden

Skottland overrasket, og dominerte store deler av kampen i Bordeaux. Men Norge kom tilbake i perioder, og Håvard Flo reddet ett poeng da han satte inn 1-0 i andre omgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bordeaux

Mål Norge: 1

Mål Skottland: 1

Gule kort: Durie, Jackson - Skottland, Rekdal, Berg - Norge

Skottene presser høyest og har ballen mest i kampens første fem minutter. Og slik fortsetter det. Forsvaret er ikke tett nok, og midtbanen klarer ikke å holde på ballen. Skottene kan variere mellom kontringer og grundig oppbygde angrep, og etter bare 13 minutter kan vi notere to store, skotske målsjanser.

20 minutter ut i omgangen har Drillos ennå ikke klart å komme i angrepsposisjon.

De norske spillerne taper dueller både langs bakken og i luften, og først etter 25 minutter kommer Norge inn i kampen. Det er aggressivitet å spore i midtbaneleddet, og de to Flo'ene går på farlige lø. Men det norske presset varer i mindre enn ti minutter, og skottene er tilbake og skaper farlige situasjoner. Norge er heldige som går til pause med uavgjort.

Norge skaper mye etter 1-0-målet til Håvard Flo i andre omgang, men skottene er fremdeles farlige framover. Etterhvert presser skottene nordmennene tilbake på banen, og kommer til farlige sjanser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer