Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håvard reddet slektens ære

Tore André Flo gikk målløs og slått av banen etter Chelseas annet hjemmetap på fire dager, men fetter Håvard reddet slektens ære i engelsk fotball. Han scoret to ganger da Wolverhampton slo Bristol City 3-0 i 1. divisjon i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var hans to første seriemål siden overgangen fra tysk fotball i januar. Flo holdt seg framme på to fine innlegg fra Paul Simpson. Først styrte han inn ledermålet i det 14. minutt, så fastsatte han resultatet i det 79. minutt.

Innimellom scoret gjestene et fryktelig selvmål da en ufarlig bakoverpasning fra Vilmos Sebok lurte seg bak en rødmende keeper Steve Phillips i begynnelsen av 2. omgang.

Wolves tok sin sjuende seier på 12 kamper og holder stand i kampen om opprykkskvalifisering. Det er 27 poeng fram til det suverene lederlaget Sunderland og 15 til Ipswich på den andre direkte-opprykksplassen.

Sheffield United henger også med i kampen om kvalifisering, etter å ha snudd 0-2 til seier 3-2 borte mot Tranmere lørdag. Anders Jacobsen spilte hele kampen mens Roger Nilsen ble sittende på benken. Innbytteren Traianos Dellas snudde kampen med to mål, deriblant vinnermålet i siste minutt.

(NTB)