Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håver inn

Ole Gunnar Solskjær har ikke bare en go'fot: Han har også en gullfot som har spilt ham inn på 61. plass på lista over Englands rikeste unge menn.

LONDON (Dagbladet): Det er den britiske avisa Times som anslår nordmannens formue til seks millioner pund, eller nesten 70 millioner kroner. Ikke verst for en 30-åring - som riktignok har en årslønn på 18 millioner kroner - dvs. en ukelønn på 350000 - i Manchester United.

I fjor var Solskjær på 73. plass på den anerkjente avisas liste, som omfatter Englands rikeste på 30 år eller yngre.

Og «Ollie» er mer omtalt i britiske aviser enn noensinne: Han henviste David Beckham til benken mot Real Madrid, en avgjørelse som fikk ryktene om en Beckham-overgang til Real til å koke over i forrige uke. Uka før fikk han albuen til Sol Campbell i ansiktet og henviste Arsenals midtstopperkjempe til tribunen i ligainnspurten.

Beckham på topp

Samme Campbell er 18. på lista med en formue på 170 millioner kroner, mens Michael Owen holder 16. plass med en formue på 205 millioner. Men de blir rene fattiglemmene i forhold til David og Victoria Beckham, som inntar 5. plassen med en formue på til sammen 570 millioner kroner.

På plassen foran Beckham ligger Robbie Williams, og på 3. plass Dhani Harrison, Beatles-Georges sønn, mens prinsene William og Harry inntar 9. plassen.

United-dominans

Manchester United er verdens rikeste klubb, og betaler Englands høyeste lønninger: Ti av de 17 fotballspillerne på lista er United-spillere. I fjor var også Roy Keane og Fabien Bartez der, men de er for gamle i år. Og i tillegg har Ferguson blitt Englands desiderte rikeste manager: Hans formue anslås til 340 millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media