Havnet i fengsel for drap - blir nektet å gifte seg med barndomskjæresten

Den amerikanske stjernen sitter innelåst på cellen nesten hele dagen.

LÅST INNE: Tidligere New England Patriots-spiller Aaron Hernandez er fengslet og siktet for drap på Odin Lloyd. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald, Pool / NTB Scanpix
LÅST INNE: Tidligere New England Patriots-spiller Aaron Hernandez er fengslet og siktet for drap på Odin Lloyd. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald, Pool / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For en drøy uke siden ble den amerikanske fotballspilleren Aaron Hernandez arrestert og mistenkt for drapet på fotballspilleren Odin Lloyd.

Påtalemyndigheten i Massachusetts mener at den 23-år gamle NFL-spilleren regisserte henrettelsen av Lloyd fra start til slutt, og utførte drapet sammen med to venner.

New England Patriots har avsluttet kontrakten de hadde med Hernandez.

Nå sitter han fengslet i Bristol County jail, og har blitt nektet kausjon.

Blir nektet bryllup Hernandez hadde planlagt å gifte seg med barndomskjæresten Shayanna Jenkins, som han har en åtte måneder gammel datter med.
De to er forlovet, men sheriffen i Bristol County sier han skal sørge for at de to ikke får gifte seg.

- Jeg ville ikke regnet med at det kommer til å skje. Jeg føler at disse rettighetene er noe du har på utsiden, hvis du er en god borger. Vi vil gjøre alt vi kan for å ikke la det skje, sier sheriff Thomas Hodgson til USA Today.

Hernandez skal ifølge avisen ha bedt Jenkins om å ikke snakke med etterforskerne i saken.

Hvis paret hadde vært gift, kunne Jenkinks ha nektet å vitne mot Hernandez.

Tre timer fritid Hver dag får Hernandez tre timer utenfor sin litt over seks kvadratmeter store celle.

Han får gå én time i luftegården, én time i fellesarealene inne, og én time til å dusje og snakke i telefonen.

Fengselet har ikke TV, ikke kaffe, og ingen treningsmuligheter.

Ikke gjengmedlem Da Hernandez ble puttet i fengselet ble de første fem dagene brukt til å sjekke hans fysiske og mentale helsetilstand.

Også hans mange tatoveringer ble gjennomgått, for å sjekke om de kunne knyttes opp mot noen gjenger. Ifølge sheriffen nekter Hernandez for noen gjengtilknytning.

GRÅTER FOR FORLOVEDEN: Shayanna Jenkins må ta våre på parets 8 måneder gamle datter etter at forloveden ble fengslet. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald, Pool / NTB Scanpix
GRÅTER FOR FORLOVEDEN: Shayanna Jenkins må ta våre på parets 8 måneder gamle datter etter at forloveden ble fengslet. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald, Pool / NTB Scanpix Vis mer

- Vi er ikke bekymret for det i det hele tatt akkurat nå. Hver gang noen har tatoveringen pleier vi å være ekstra forsiktige, sier Hogdson til USA Today.