Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hawaii-fotball for Beckham

Tror på suksess med Gullit.

David Beckham har lagt den skuffende debutsesongen i USA bak seg. Superstjernen er sikker på at Los Angeles Galaxy vil forbedre seg i år.

Galaxy har hentet den tidligere stjernespilleren Ruud Gullit som ny trener.

Det gjør at Beckham har store forventninger til den nye sesongen. I fjor nådde ikke Galaxy sluttspillet, og engelskmannen slet mye med skader.

- Vi har fått en frisk start med en ny manager, et nytt regime og ny samhørighet. Det er mange ting som er blitt forandret til det bedre, sier Beckham.

LA Galaxy møter den japanske klubben Gamba Osaka i en treningskamp i Honolulu på Hawaii onsdag.

- Dette er første gang jeg er på Hawaii, så jeg ser både fram til å få sett strendene og få kikket meg rundt her. Det er så vakkert her. Ja, vi forbereder oss til sesongstarten, vi er i oppkjøringen. Så vi er ikke i kampform, men kamper som denne må til, sier Beckham ifølge PA.

(NTB/Dagbladet.no)

NY SESONG, NY SJEF: David Beckham ser fram til sesongstarten i den amerikanske proffligaen, også fordi nederlandske Ruud Gullit har overtatt treneransvaret i California-klubben. Foto: Scanpix/Reuters
NY SESONG, NY SJEF: David Beckham ser fram til sesongstarten i den amerikanske proffligaen, også fordi nederlandske Ruud Gullit har overtatt treneransvaret i California-klubben. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
BLOMSTERKRANS: Beckham ble ønsket velkommen til Hawaii på den tradisjonelle måten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media