- Haye kan være vel tøff i kjeften

Klitskjo-trener vil gjerne lukke den.

MESTERMØTE: Vladimir Klitskjos trener mener det er på tid med et møte med David Haye. Her er bokserne sammen da de først avtalte en kamp i 2009. Foto: REUTERS/Mike Segar/
MESTERMØTE: Vladimir Klitskjos trener mener det er på tid med et møte med David Haye. Her er bokserne sammen da de først avtalte en kamp i 2009. Foto: REUTERS/Mike Segar/Vis mer

Emmanuel Steward, som har treneransvaret for Vladimir Klitsjko, håper fortsatt på kamp mot David Haye.

Det har vært samtaler og forhandlinger om en kamp mellom WBA-mester Haye og Klitsjko den siste tiden, men planene om en kamp i juli mellom de to gigantene blir det ikke noe av. Det ble klart i forrige uke.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gjerne vil se en slik kamp. Det hersker ingen tvil om at Haye er en veldig talentfull bokser. Jeg liker ham på den måten, selv om han kan være vel tøff i kjeften noen ganger, sier Steward.

De to bokserne var i utgangspunktet enige om en kamp 2. juli, men Haye trakk seg fra avtalen da det ble klart at Klitsjko, som holder mesterbeltene i WBO, IBF og IBO, hadde avtale en kamp mot briten Dereck Chisora 30. april.

Haye hevdet at Klitsjko, som er kjent for å bokse svært få kamper, ikke ville være i stand til å møte ham 2. juli dersom han møtte Chisora i april, men Steward mener det ikke er grunn til å frykte noe slikt.

- Vladimir Klitsjko ville bruke kampen mot Chisora for å holde seg i gang før Haye-kampen. Han ville bruke kampen som en ren oppkjøring, sier Steward, som legger til at han fortsatt har håp om en toppkamp mellom David Haye og Vladimir Klitsjko i løpet av året.

(NTB-Reuters)