Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard: - Jeg ønsker å forlate Chelsea som en sjef, hvis jeg én dag drar

Chelsea-stjernen Eden Hazard er blitt koblet vekk fra London-klubben, men belgieren er klar på at han ikke har planer om å flytte på seg.

VLI BLI I CHELSEA: Eden Hazard sier han ikke har tenkt å forlate London-klubben med det første. Foto: Scanpix
VLI BLI I CHELSEA: Eden Hazard sier han ikke har tenkt å forlate London-klubben med det første. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brussel (NTB): Hazard, som scoret da Belgia slo Norge 3-2 i søndagens landskamp, er blitt koblet til klubber som Real Madrid og Paris Saint-Germain. Nå kommer den fotrappe 25-åringen med ord som trolig vil berolige nervøse Chelsea-fans.

- Paris Saint-Germain er ikke i mine planer. Jeg har en kontrakt som løper til 2020. Jeg føler meg bra i Chelsea, og jeg ønsker ikke å avslutte med en slik sesong, sier Hazard til TeleFoot, ifølge Sky Sports.

Tidligere Lille-spiller Hazard viser til hans svake sesong i Chelsea-trøyen.

- Jeg forlot Lille som en sjef, og jeg ønsker å forlate Chelsea som en sjef, hvis jeg én dag drar. Men for øyeblikket er jeg her, selvfølgelig, sier han.

Han beskriver 2015/2016-sesongen, der Chelsea kun ble nummer ti i Premier League, som vanskelig.

- Alle vet at det kommer oppturer og nedturer i en karriere. Forhåpentligvis skjer ikke noe slikt igjen neste sesong, sier Hazard.

25-åringen kan få sjansen til å briljere i fotball-EM. Belgia er i gruppe med Italia, Sverige og Irland. Hazard og co. møter Italia i sin første gruppespillkamp 13. juni. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!