TØFF KAMP:  Eden Hazard og Chelsea sleit med å skape de store sjansene i gårsdagens kamp. De største sjansene ble skapt på dødball. Foto: NTB Scanpix
TØFF KAMP: Eden Hazard og Chelsea sleit med å skape de store sjansene i gårsdagens kamp. De største sjansene ble skapt på dødball. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hazard:- Chelsea er ikke skapt for å spille fotball

Snakker etter gårsdagens exit.

(Dagbladet): Det ble en tøff kamp for Chelsea i går kveld. Etter å ha tatt ledelsen, måtte de se tre baller trille inn i nettmaskene bak keeper Mark Schwarzer.

London-laget har fått mye kritikk for spillestilen den siste uka. I går ble de overkjørt, og manager Jose Mourinho mente det riktige laget tok seg videre til finalen.

Nå snakker også Eden Hazard ut om den mye omtalte spillestilen.

Må gjøre alt selv - Vi er ikke skapt for å spille fotball, sier den belgiske verdenstjernen til fransk TV, gjengitt hos Independent.

- Vi er gode til å kontre, litt sånn som Real Madrid spilte mot Bayern München, sier Hazard, og referer til 4-0 seieren borte mot det tyske laget tirsdag.

Det er vanskelig å si om Hazard kritiserer spillestilen, eller om han kommer med en analyse av gårsdagens oppgjør. Men belgieren innrømmer at han gjerne skulle hatt mer hjelp framover på banen.

- Jeg blir ofte bedt om å gjøre alt selv. Det er ikke lett, sier han.

Tøff dag Etter gårsdagens CL-exit, ser det ut som det blir en troféløs sesong for Chelsea. London-laget må vinne sine to siste kamper i Premier League, og er avhengige av at både Liverpool og Manchester City sklir på et nytt bananskall.

Jose Mourinho har allerede gitt opp ligaen. Og i går kveld gosset Liverpool-spiller Jose Enrique seg.

- Sånn går det når du ikke spiller fotball, skrev Enrique på Twitter.