Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard åpner opp for Real Madrid-overgang: - Selvfølgelig ville jeg vurdert det

Chelsea-stjernen Eden Hazard sier han måtte satt seg ned og hørt på Real Madrid om den spanske storklubben prøvde å hente ham.

FRISTET: Eden Hazard sier han ville blitt fristet av en overgang til Real Madrid. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth / NTB scanpix.
FRISTET: Eden Hazard sier han ville blitt fristet av en overgang til Real Madrid. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hazard er en av Chelseas viktigste spillere og var en stor bidragsyter til at London-klubben tok seriegullet sist sesong.

Belgieren har hyppig blitt koblet til en overgang til Real Madrid, som lørdag vant mesterligaen for annet år på rad. På spørsmål om muligheten for at han går til Zinedine Zidanes mannskap, svarer Hazard følgende:

- Selvfølgelig ville jeg vurdert det om Madrid kom med et tilbud, sa han ifølge Sky Sports og fortsatte:

- Jeg har lyst til å vinne trofeer. Det ville vært fantastisk å vinne mesterligaen, men Chelseas mål er også å vinne den. For å være ærlig så vet jeg ikke hva som vil skje. Det jeg vet er at jeg fortsatt er under kontrakt med Chelsea for tre sesonger og at vi hadde en fantastisk sesong. Vi vil fortsette på den stien og bygge på det inn mot mesterligaen.

(NTB)

Hele Norges coronakart