Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard ber de Bruyne dra fra Chelsea

Oppsiktsvekkende råd til Chelsea-kompis.

TENKER PÅ BELGIA: Eden Hazard tror det er best for det belgiske landslaget dersom Chelsea-lagkamerat Kevin De Bruyne (t.h) finner seg en ny arbeidsgiver. Foto: REUTERS / Francois Lenoir / NTB SCANPIX
TENKER PÅ BELGIA: Eden Hazard tror det er best for det belgiske landslaget dersom Chelsea-lagkamerat Kevin De Bruyne (t.h) finner seg en ny arbeidsgiver. Foto: REUTERS / Francois Lenoir / NTB SCANPIX Vis mer

Kevin de Bruyne får lite spilletid i Chelsea. Lagkameraten Eden Hazard anbefaler belgieren å bytte klubb i januar.

Bare to ganger denne sesongen har 22 år gamle de Bruyne fått starte i Premier League. Til sommeren skal Belgia delta i fotball-VM.

- Det er helt sikkert at det å spille i et VM uten å ha spilt noe særlige det siste året, blir svært vanskelig, sier Hazard om landsmannen de Bruyne til den belgiske TV-kanalen VRT.

Overgangsvinduet åpner 1. januar.

- Jeg tror at for ham er det lurt å reise for å få spilletid. Dersom vi skal få det beste ut av Kevin, er det best at han reiser, sier Hazard.

(NTB)