Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Hazard-dobbel senket City - sikret viktige poeng i tittelkampen

Serielederen tok det lengste strået i toppkampen.

DAGENS MANN: Eden Hazard tok saken i egne hender og senket Manchester City med sine to scoringer. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK
DAGENS MANN: Eden Hazard tok saken i egne hender og senket Manchester City med sine to scoringer. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK Vis mer

Chelsea - Manchester City 2-1

(Dagbladet): Oppgjøret mellom de to gigantene er stort nok i seg selv i engelsk fotball. Men onsdag kveld leverte lagene også så til de grader på fotballbanen.

Det ble nemlig noen intense 90 minutter på Stamford Bridge, der Eden Hazard ble den store helten.

- Det er selvfølgelig en stor seier. Det var ikke like pent alltid, men det viktigste er å vinne. Det er alltid en tøff kamp mot Chelsea, sier Hazard i tv-intervjuet.

Eden Hazard sendte Chelsea i ledelsen allerede etter ti minutter. Cesc Fabregas la perfekt inn i feltet, der Hazard hadde små problemer med å styre ballen i mål.

Selv om Chelsea hadde hatt de største sjansene, var ikke City helt avskrevet. Men det var en tabbe fra keeper Thibaut Courtouis som skulle gi de lyseblå sjansen til å sette lagene likt.

Chelsea-keeperen spilte ballen ut, rett i beina på midtbanespilleren David Silva. Spanjolen forsøkte seg med et skudd, som Courtouis ga retur på. Der var naturligvis målreven Sergio Agüero, og satte ballen i mål.

- Thibaut gjorde en feil på det målet, men det var ikke hans feil. Han gjorde noen gode redninger. Vi er heldige som har han på laget, sier Hazard.

Men Chelsea svarte igjen. Denne gangen fra straffemerket. Det var Pedro som ble felt i Citys 16-meter. Hazard sendte først straffesparket i keeper Caballero, men satte returen.

Manchester City var fryktelig nær en utlikning i sluttminuttene, men greide ikke å gjøre noe med resultatet. Avstanden for Chelsea er nå syv poeng ned til Tottenham på andreplass i ligaen.

Slik gikk det i de andre Premier League-kampene:

Arsenal - West Ham 3-0

Swansea - Tottenham 1-3

Southampton - Crystal Palace 3-1

Hull - Middlesbrough 4-2

Liverpool - Bournemouth 2-2

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media