Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard har bestemt seg for hvor han vil spille

Tjærnås håper på United.

ÅRETS SPILLER I FRANKRIKE: Eden Hazard avsluttet med stil i Lille, og noterte seg for 20 scoringer og 15 målgivende. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol
ÅRETS SPILLER I FRANKRIKE: Eden Hazard avsluttet med stil i Lille, og noterte seg for 20 scoringer og 15 målgivende. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol Vis mer

(Dagbladet): Med 20 mål og 15 målgivende i sin siste sesong i Lille-trøya viste Eden Hazard (21) med all tydelighet hvorfor de engelske toppklubbene kjemper om hans signatur.

Den unge belgieren har fortalt om interesse både fra Chelsea og de to Manchester-klubbene - og nå har han bestemt seg for hvor han vil spille kommende sesong.

Men i sedvanlig Hazard-stil - han liker åpenbart å erte supportere og presse med kryptiske hint her og der - vil han ikke gå ut med navnet på klubben.

- God ettermiddag, folkens. Jeg har bestemt meg. Ses seinere. Takk, skriver han på Twitter.

Meldingen er for sikkerhets skyld skrevet både på fransk og engelsk.

Dermed må utålmodige supportere smøre seg med tålmodighet en stund til de får klarhet i klubbvalget til den offensive midtbanespilleren, som foretrekker en såkalt nummer 10-rolle bak spissen.

Den franske sportsavisa L'Equipe hevdet i går at Chelsea var favoritter foran Manchester United.

Canal +-ekspert Lars Tjærnås tror sistnevnte trenger belgieren mest.

- Jeg mener United er det laget av de tre som i størst grad har behov for hans type, og jeg håper på mange måter han ender der. Jeg tror det øker sjansen for mest spilletid og mest sentral rolle, og dermed best utvikling, sier han til Dagbladet.

- Hva synes du om «erte-opplegget» han kjører?

- He-he. Han har i hvert fall agenter som bidrar til god PR, og som sannsynligvis gjør en dyktig jobb med å presse opp hans personlige betingelser. Det er jo selgers marked med en så attraktiv spiller, og det er egentlig ikke en unaturlig prosess, men selvsagt litt større spekulasjoner enn normalt.

Manchester United har også vært i samtaler med Borussia Dortmunds Shinji Kagawa, som gjerne spiller i samme posisjon som Hazard.

Hazard får vist seg fram foran et engelsk publikum førstkommende lørdag, når Belgia gjester Wembley til Englands siste oppkjøringskamp før EM.

HVOR HAVNER HAN?: - United har mest behov for ham, mener Lars Tjærnås. Her står Hazard med trofeet som årets spiller i Ligue 1. Foto:  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
HVOR HAVNER HAN?: - United har mest behov for ham, mener Lars Tjærnås. Her står Hazard med trofeet som årets spiller i Ligue 1. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling