Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard i Chelsea-troppen etter bråket

Men Mourinho godtok ikke unnskyldningen.

BRÅK: Det ble misnøye i Chelsea-leieren da Eden Hazard gikk glipp av en trening nylig. Nå er han tilbake i troppen, til tross for at manager Mourinho ikke har godtatt belgierens unnskyldning. Foto: REUTERS/Andrew Winning
BRÅK: Det ble misnøye i Chelsea-leieren da Eden Hazard gikk glipp av en trening nylig. Nå er han tilbake i troppen, til tross for at manager Mourinho ikke har godtatt belgierens unnskyldning. Foto: REUTERS/Andrew Winning Vis mer

José Mourinho sier han har lagt bråket rundt Eden Hazard bak seg. I midtuken vraket han spilleren fordi han gikk glipp av en trening.

Chelsea-manageren innrømmet fredag at han tok en risiko ved å utelate Hazard fra troppen til Schalke-kampen. Han hevder samtidig at han var nødt til å gjøre det for å opprettholde disiplinen i troppen.

Bakgrunnen var at Hazard reiste hjem til Frankrike uten tillatelse sist helg. Der mistet han passet sitt, og dermed rakk ikke midtbanestjernen mandagens trening.

- Det var en enkel historie. Han dro til utlandet da han ikke skulle det, og deretter mistet han passet sitt. Det er uakseptabelt, men nå er det over, sa Mourinho.

- Jeg tror han har tatt det bra, for han ba både meg og klubben om unnskyldning. Selvfølgelig godtok jeg ikke unnskyldningen, for det var ikke noe jeg kunne akseptere, la portugiseren til.

Lørdag venter West Bromwich hjemme på Stamford Bridge. Der går en tent Hazard og resten av Chelsea-gjengen for sesongens femte strake hjemmeseier.

(NTB)