Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard-magi og Torres-jublieum da Chelsea inntok tabelltopp

Hull strakk ikke til.

IMPONERER: Eden Hazard fortsetter å storspille i Chelsea-drakta, og var igjen sterkt delaktig da Chelsea enkelt tok seg forbi Hull. Foto: AP Photo/Scott Heppell
IMPONERER: Eden Hazard fortsetter å storspille i Chelsea-drakta, og var igjen sterkt delaktig da Chelsea enkelt tok seg forbi Hull. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer

• Hull-Chelsea 0-2 (0-0)

(Dagbladet): Med seier i dag kunne Chelsea overta tabelltoppen fra Arsenal - i alle fall for en stakket stund.

Mange har denne sesongen fått erfare at KC Stadium ikke er noe sted hvor man bare kan hente tre poeng, men de blå med Eden Hazard i spissen viste nok en gang at de vil være med helt inn i tittelkampen.

Belgierens scoring etter 56 minutter så lenge ut til å være det som skilte lagene i målprotokollen, men like før slutt la Fernando Torres på til 0-2 i sin 200. Premier League-kamp.

- José har bedt meg jobbe hardere på trening, men jeg nyter å spille her. Jeg akter å bli her lenge, sier Hazard etter kampen ifølge BBC.

Dermed kan Mourinhos gutter juble for tabelltopp før Manchester City kan erobre den mot Newcastle i morgen.

Selger ikke Sjefen selv sparte heller ikke på komplimentene når han ble spurt om Hazard etter kampen.

- Jeg kan ikke legge press på ham til å være banens beste og score det første målet hver kamp. Det jeg derimot forventer av ham er at han fortsetter å vise like mye motivasjon og ansvar som han gjør nå. Det vi så i fjor var en veldig talentfull Hazard, men han har blitt mye mer moden. Det er ikke mange som kan gjøre det han gjør, sier José Mourinho.

Han ga også alle spekulasjoner om at 23-åringen er på vei vekk et alvorlig skudd for baugen.

- Klubben vil naturligvis ikke selge ham. Det er det jeg som manager som bestemmer. Alle managere vil ha spillere som ham på laget.

Store sjanser Ingen av lagene fant veien til nettmaskene før hvilen, men begge hadde gode muligheter til å ta ledelsen i løpet av de første 45.

25 minutter var spilt da veteran John Terry rotet det til i de bakre rekker. Pasningen til David Luiz nådde aldri frem, men heldigvis for gjestene gikk avslutningen fra Yannick Sagbo til side for målet til Peter Cech.

Omgangens største mulighet var det derimot Oscar som fikk. Brasilianeren sto plutselig fullstendig umarkert på åtte meter, men Allan McGregor i Hull-målet vartet opp med en fantastisk redning.

Like før lagene gikk i garderoben måtte McGregor igjen ut i full strekk på et frispark fra David Luiz, men skotten fikk nok en gang avverget.

Tabelltopp Etter pause tok Chelsea over mer og mer, og etter 56 minutter måtte McGregor omsider kapitulere.

Hazard fikk ballen på 18 meter etter en lekker hælflikk av Ashley Cole og etter å ha lurt halve Hull-forsvaret med ei skikkelig skuddfinte plasserte han ballen knallhardt i det høyre hjørnet.

Etter målet skapte vertene så og si ingenting, og Chelsea var aldri truet.

Fernando Torres spilte i dag sin 200. Premier League-kamp, og like før slutt kunne han også juble for en scoring i jubileumskampen da han i godt gammelt driv passerte Bruce og banket ballen i mål.

Dermed overtar de blå tabelltoppen før de andre storkanonene spiller i morgen.