Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hazard og Torres i lekehumør da Chelsea vant igjen

Newcastle slått på Stamford Bridge.

Foto: Reuters / Stefan Wermuth / NTB Scanpix
Foto: Reuters / Stefan Wermuth / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Chelsea - Newcastle 2-0

Eden Hazard fortsetter å herje for Chelsea. Mot Newcastle i kveld både scoret han og la opp til ett mål for hjemmelaget som hadde få problemer med å slå et tamt Newcastle-lag.

Før dagens kamp hadde Hazard vært involvert i fem av seks Chelsea-mål, og etter dagens kamp har den tidligere Lille-spilleren vært involvert i syv av åtte mål.

Han sendte Chelsea i føringen etter 20 minutter da Fernando Torres ble felt av Vurnon Anita i Newcastle-feltet, og Phil Dowd pekte mot straffemerket. Hazard tråkket opp, og la ballen sikkert i det venstre hjørnet.

Chelsea var det klart beste laget i første omgang, og Hazard sto bak det meste av det Champions League-vinnerne skapte offensivt.

Like før pause la han ballen nydelig tilbake til Fernando Torres med en nydelig såledragning, og Torres nærmest tuppet ballen opp i vinklenen. 2-0 til Chelsea.

Newcastle var bedre i andre omgang, men klarte ikke skape de helt store mulighetene. Demba Ba fikk en kjempemulighet fem minutter før full tid, men Peter Cech reddet forsøket til senegaleseren.

Chelsea tok med det sin tredje ligaseier på rad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media