GIKK OVER STREKEN: Eden Hazard lot seg provosere av en ballgutt på Liberty Stadium, brukte makt for å få ut ballen, og ble utvist. Chelsea ble slått ut av Swansea. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
GIKK OVER STREKEN: Eden Hazard lot seg provosere av en ballgutt på Liberty Stadium, brukte makt for å få ut ballen, og ble utvist. Chelsea ble slått ut av Swansea. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Hazard sparket en ballgutt og ble utvist

Bisarre scener da Chelsea ble slått ut av Swansea.

(Dagbladet): Swansea - Chelsea 0-0, 2-0 sammenlagt

Swansea er klare for finale i Capital One Cup etter uavgjort mot Chelsea i kveld, men episoden alle vil snakke om etter semifinalereturen inntraff ti minutter før full tid.

Ballen gikk ut over Swanseas dødlinje på stillingen 0-0 (2-0 sammenlagt), og den unge ballgutten på kortsida somlet. Ganske mye.

Eden Hazard løp ut til guttungen for å få farten opp, og han yngste ramlet over ballen. Før han ble liggende å ruge på den. Hazard forsøkte først å lirke ballen ut med hendene - før han gikk for langt og sparket den ut under kroppen på Swansea-pjokken.

Ballgutten ble liggende og holde seg til siden med smerter, men var relativt raskt på beina igjen. For Eden Hazard var det derimot slutt: Dommer Chris Foy konfererte med sin assistent og dro opp det røde kortet.

Utrolig hendelse. Det synes også Swansea-kaptein Ashley Williams.

BELGISK BLÅMERKE: Ballgutten tar seg til siden etter sammenstøtet med Eden Hazard. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
BELGISK BLÅMERKE: Ballgutten tar seg til siden etter sammenstøtet med Eden Hazard. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer

- Jeg så ikke den første delen, men jeg snudde meg og så han sparket gutten i ribbeina. Jeg har åpenbart aldri sett noe sånt, men jeg vil ikke snakke så mye om det, sier han.

Fem av syv titler borte
Det satte også en stopper for Chelseas opphenting, som egentlig aldri kom ordentlig i gang.

Community Shield, Uefa Super Cup, Champions League, VM for klubblag, Ligacupen, FA-cupen, Premier League. Det er syv titler Chelsea kunne ha vunnet denne sesongen.

Nå har fem av dem allerede røket - seks om vi regner med at elleve poeng opp til Manchester United er for mye i Premier League.

Swansea klarte seg nemlig greit med 2-0-ledelsen de hadde med seg inn i ligacupsemireturen, og Chelsea må dermed satse alt på FA-cup og Europa League om det skal bli noen pokaler i sesongen 2012/2013.

Sjansefattig
Chelsea skapte heller aldri nok til å snu dobbeltoppgjøret.

Demba Ba, foretrukket foran Fernando Torres, ropte fånyttes på straffe i første omgang. Oscar var i nærheten av noe før pause, mens nevnte Ba igjen skjøt like utenfor noen minutter ut i andre.

Men Swansea virket aldri ordentlig på hæla.

IKKE NOE MÅLRUSH: Demba Ba fikk starte for Chelsea, men klarte ikke å hjelpe laget til finale i semireturen mot Ashley Williams og Swansea. I bakgrunnen Frank Lampard. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
IKKE NOE MÅLRUSH: Demba Ba fikk starte for Chelsea, men klarte ikke å hjelpe laget til finale i semireturen mot Ashley Williams og Swansea. I bakgrunnen Frank Lampard. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer

Og etter den bisarre utvisningen mot slutten, hadde de full kontroll. Dermed møter waliserne altså sensasjonslaget Bradford i finalen på Wembley.

Eden Hazard kan trolig vente seg mer straff.

PS! Chelsea-manager Rafa Benitez sier sent i kveld at ballgutten og Eden Hazard ba hverandre om unnskyldning etter kampen. Samtidig melder Sky Sports at politiet etterforsker saken etter å ha mottatt anmeldelser.