- Hazards agent krevde 57 millioner av Chelsea

Slo United og City i kampen om stortalentet.

TIL CHELSEA: 21 år gamle Eden Hazard har vært på blokka til Englands største klubber, men belgieren landet til slutt på Chelsea. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol
TIL CHELSEA: 21 år gamle Eden Hazard har vært på blokka til Englands største klubber, men belgieren landet til slutt på Chelsea. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange supportere av Chelsea og Manchester United brukte nok F5-knappen hyppig på Eden Hazards Twitter-profil i går kveld, der 21-åringen hadde varslet nyheter om klubbframtida.

Spenningen ble utløst ca. klokka 21.45.

- Jeg signerer for Champions League-vinnerne, skrev belgieren.

Dermed har Chelsea sikret seg mannen som de to siste sesongene er blitt kåret til årets spiller i Frankrike, og som har høstet superlativer fra folk som Zinedine Zidane, Arsene Wenger og landsmann Vincent Kompany.

Skyhøyt agentkrav Men når tre av Englands største klubber har vært involvert sier det seg selv at det har kostet flesk. Og denne gangen valgte Chelsea-eier Roman Abramovitsj å bruke sine økonomiske muskler for alt det var verdt - for de som måtte ha trodd at det var umulig å gå seirende ut av en budkrig med Manchester City.

Kanskje har de to Manchester-klubbene kjølnet etter å ha fått presentert honorarkravet fra Hazards agent, John Bico.

Ifølge Daily Telegraph har han gjort det klart at han ønsker seks millioner pund, eller rundt 57 millioner kroner, for sitt bidrag til overgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer