Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hearts-toppscorer klar for Viking

- Holder meget bra nivå.

(Dagbladet.no): Peter Ijeh ser ut til å bli værende i Viking, uten at det har bremset klubbens vilje til å hente inn en ny spiss.

I dag ble Andrius Velicka klar for de mørkeblå - og litaueren har en imponerende CV. 28-åringen står med 11 ligamål denne sesongen, som plasserer ham på en pen 4. plass på toppscorerlista.

Den totale fasiten står det også respekt av: 25 mål på 49 kamper.

- 25 mål på totalt 49 kamper for Hearts er solide tall. Med sine 11 scoringer i serien denne sesongen ligger han på 4. plass på toppscorerlisten. Når en ser at Hearts ligger på 7. plass på tabellen, viser det at Velicka vet hvor målet står, sier Egil Østenstad til klubbens hjemmeside.

Velicka har skrevet under på en kontrakt som binder ham til Viking ut 2011-sesongen. Debuten får han trolig mot Odense førstkommende søndag.

- Velicka blir en spennende tilvekst til troppen vår. Han har gjennom sine prestasjoner for Hearts vist at han holder et meget bra nivå, sier Østenstad.

MÅLGARANTIST?: Andrius Velicka ligger for øyeblikket på 4. plass på toppscorerlista i Skottland, nå er han klar for Viking. Her setter han inn et straffespark mot Celtic. Foto: REUTERS
MÅLGARANTIST?: Andrius Velicka ligger for øyeblikket på 4. plass på toppscorerlista i Skottland, nå er han klar for Viking. Her setter han inn et straffespark mot Celtic. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media