Hedenstad matchvinner i Braunschweig-seier

Scoret sitt første seriemål.

MATCHVINNER: Vegard Eggen Hedenstad scoret sitt første seriemål og ble med det matchvinner for Eintracht Braunschweig søndag.
Foto: Morten Holm / Scanpix
MATCHVINNER: Vegard Eggen Hedenstad scoret sitt første seriemål og ble med det matchvinner for Eintracht Braunschweig søndag. Foto: Morten Holm / ScanpixVis mer

Norske Vegar Eggen Hedenstad scoret sitt første seriemål for Eintracht Braunschweig da Erzgebirge Aue ble slått 2-1 på bortebane søndag.

Den norske forsvarsspilleren satte inn seiersmålet for gjestene da 59 minutter var spilt.

Venstrebackens scoring var av det heldige slaget. Nordmannen trakk seg innover i banen og avfyrte et godt skudd med høyrebeinet. Skuddet gikk i tverrliggeren, i ryggen på vertenes keeper, og trillet deretter akkurat over målstreken.

Scoringen var hans første seriemål i Tyskland. Den tidligere Stabæk-spilleren fikk forrige sesong i Freiburg spolert av skader.

Mushaga Bakenga kom inn som innbytter tolv minutter før full tid. Håvard Nielsen var ikke med i troppen for Braunschweig.

Seieren betyr at nordmennenes lag har kontakt med teten i 2. Bundesliga. Etter 13 spilte kamper er Braunschweig på 7.-plass, tre poeng bak Darmstadt som innehar den andre direkte opprykksplassen. Ledende Ingolstadt er ytterligere fire poeng foran.

(NTB)