Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hedenstad signerte for ny tysk klubb

Vegar Eggen Hedenstad er klar for St. Pauli.

NYE EVENTYR: Vegar Eggen Hedenstad er klar for tyske St. Pauli fra neste sesong. Han har signert en treårskontrakt som gjelder til sommeren 2019. Foto: St. Pauli
NYE EVENTYR: Vegar Eggen Hedenstad er klar for tyske St. Pauli fra neste sesong. Han har signert en treårskontrakt som gjelder til sommeren 2019. Foto: St. Pauli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vegar Eggen Hedenstad er klar for tyske St. Pauli fra neste sesong. Han har signert en treårskontrakt som gjelder til sommeren 2019.

Det meldte klubben søndag. Allerede for noen dager siden ble det kjent at Hedenstad hadde valgt å gå til Hamburg-klubben når kontrakten med Freiburg løper ut i sommer.

- Det har vært interesse fra St. Pauli en god stund. De har gitt uttrykk for at de ønsker å satse på meg, og at de ser på meg som en god spiller. Jeg har hatt en god prat med treneren og er forespeilet en plass på høyrebacken, men av erfaring vet jeg at det blir konkurranse om plassen, sier Hedenstad til Østlendingen.

- Når sjansen til å spille for en slik klubb byr seg, er det egentlig bare å gripe den med begge hender. Det er en veldig kul klubb med en voldsom historie, og en kultur som strekker seg utenfor fotballen, sier Elverum-gutten.

Hedenstad blir far for første gang i mai og synes det er fint å skulle bo i Hamburg.

- Det er en stor og flott by, og den ligger slik til at det bare er en kort tur hjem. Det er viktig med tanke på familiesituasjonen, sier han.

Mens Freiburg kjemper om direkte opprykk til 1. Bundesliga, må St. Pauli trolig fortsette på nivå to. Klubben er på 4.-plass, men det er sju poeng opp til kvalifiseringsplass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram