Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hedenstad slapp med skrekken i Freiburg-debuten

Fryktet alvorlig kneskade.

UHELDIG DEBUTANT: Vegar Eggen Hedenstad ble klar for Freiburg i forrige uke. Onsdag spilte han sin første kamp for bundesligaklubben, men måtte ut etter bare fem minutter. Heldigvis for nordmannen viste skaden seg ikke å være så alvorlig som først fryktet. Foto: Tore Pedersen
UHELDIG DEBUTANT: Vegar Eggen Hedenstad ble klar for Freiburg i forrige uke. Onsdag spilte han sin første kamp for bundesligaklubben, men måtte ut etter bare fem minutter. Heldigvis for nordmannen viste skaden seg ikke å være så alvorlig som først fryktet. Foto: Tore Pedersen Vis mer

Vegard Eggen Hedenstad måtte ut med det som så ut til å være en stygg skade etter bare fem minutter i debutkampen for tyske Freiburg onsdag da han skled på det våte gresset.

Freiburg-trener Christian Streich sa til Badische Zeitung at de fryktet en korsbåndskade. I så fall hadde hedmarkingen vært satt ut av spill i månedsvis.

- Foreløpig vet vi ikke den nøyaktige diagnosen, men det så svært stygt ut, sa treneren etter kampen.

Torsdag morgen var imidlertid bildet tydeligere, og heldigvis for backtalentet ser alt ut til å være intakt i kneet.

- Det var litt dumt det der. Men jeg var veldig heldig, for det er ikke noe alvorlig. Og ingen bånd er skadet. Var rett og slett slik at jeg bare sklei, skriver Hedenstad i en SMS til VG Nett.

Hedenstad gikk til det tyske laget fra Stabæk nylig. Han hadde spilt 45 minutter på U21-laget til den tyske klubben før A-lagdebuten kom mot Vaduz fra Liechtenstein onsdag. Der ble det bare fem minutter på den norske backen.

(NTB)

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media