Hedman på vei til Everton

Magnus Hedman kan plassere Thomas Myhre enda lenger bak i keeperkøen på Goodison Park. Den svenske målvakten er trolig klar for Everton denne uka.

Coventry har satt en prislapp på rundt 45 millioner kroner, men Liverpool-klubben skal ikke være villig til å betale mer enn 32,5 millioner for Hedman.

Everton venter uansett på at salget av Michael Ball til Middlesbrough skal gå i orden, slik at de har penger til å betale Coventry.

28 år gamle Hedman vil ikke røpe hvilken klubb han er på vei til, men ifølge The Sun dreier det seg altså om Thomas Myhres Everton.

- Jeg er veldig nær å skrive under en avtale for en god Premier League-klubb og jeg føler at overgangen vil være bra for karrieren, sier den svenske landslagskeeperen ifølge The Sun.

- Det eneste jeg kan si er at jeg selv ikke har vært i kontakt med noen klubb. Coventry prater med flere klubber. Hvilke vil jeg ikke kommentere, sier Hedman til Aftonbladet.

Hedman blir Evertons førstevalg foran Paul Gerrard og Norges landslagskeeper Thomas Myhre, som er satt på transferlista.

- Jeg bør være klar i løpet av tre eller fire dager, sier Hedman til The Mirror.

(Dagbladet.no)

<B>NORSK-SVENSK DUELL:</B> Dersom Coventry selger Magnus Hedman til Everton, kan Ole Gunnar Solskjær prøve seg mot svensken på nytt i høst.