Viking - Bodø/Glimt 3-4

Hedret Arild Berg i sjumålsdrama

Bodø/Glimt er med i gullkampen etter 4-3-seier mot Viking i Stavanger - på en kveld hvor tankene gikk rett til avdøde Arild Berg, onkelen til Glimt-spiller Patrick Berg (21).

SPESIELL SEIER: Patrick Berg kjempet tappert da Bodø/Glimt slo Viking 4-3, dagen etter at onkel Arild døde. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SPESIELL SEIER: Patrick Berg kjempet tappert da Bodø/Glimt slo Viking 4-3, dagen etter at onkel Arild døde. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Viking - Bodø/Glimt 3-4

«Hvil i fred» møtte Bodø/Glimt-spillerne i borteoppgjøret mot Viking i Stavanger da Glimt-fansen hedret avdøde Arild Berg i forkant av kveldens kamp.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren forlot verden i går og etterlot et stort savn av en herlig og godt likt mann som hadde et helt unikt balltalent.

- Arild er en av de virkelig store, og vi vil aldri glemme han. At han har valgt å forlate oss, er forferdelig, trist og tragisk. Vi har ikke ord, men sender selvfølgelig alle våre tanker til den nærmeste familien. Vi alle sitter med klump i magen, og vi lover deg, Arild: Vi vil alltid synge ditt navn, sier supporter Jostein Werner Fyhn, en av initiativtakerne bak banneret, til Bodø Nu.

- Fotballen blir liten i en slik sammenheng

Bodø/Glimts unge og fremadstormende mannskap hedret på sin side Arild Berg med en oppvisning i kontrings- og angrepsfotball i Stavanger denne spesielle søndagskvelden.

- Først og fremst er det Patrick som er mest påvirket. Vår rolle var å gi det han trengte og passe på at han hadde det OK forholdene tatt i betraktning. Fotballen blir liten i en slik sammenheng, men kan vi gi noen en liten glede ved å vinne, så har vi i hvert fall gjort lite grann, sier Ulrik Saltnes til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer