Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hedret avdød søster

Odion Ighalo markerte sin første Manchester United-start med mål, og benyttet anledningen til å hedre søsteren.

Manchester United's Odion Ighalo during the Europa League match at Old Trafford, Manchester.
Manchester United's Odion Ighalo during the Europa League match at Old Trafford, Manchester. Vis mer

Manchester Uniteds desperate spissjakt foregikk gjennom hele januarvinduet, og til slutt ble Odion Ighalo løsningen.

Nigerianeren kom på lån fra den kinesiske klubben Shanghai Greenland Shenhua ut sesongen.

Det har vært en turbulent start på Manchester-karrieren for den tidligere Lyn- og Watford-spissen, men etter en karantene på grunn av frykt for korona-virus har trettiåringen fått tillit fra Solskjær fra benken de tre forrige kampene.

Minnet søsteren

Mot Club Brügge var Ighalo inne fra start for første gang og nigerianeren svarte på tilliten med å sette inn Manchester Uniteds andre mål for kvelden etter et flott forarbeid av Bruno Fernandes og Juan Mata.

Etter scoringen dro Ighalo opp den røde trøya for å vise ei T-skjorte med et bilde av søsteren Mary og datoen 12.12.2019. Det var nemlig datoen søsteren døde, bare 43 år gammel.

Allerede før kampen mot Chelsea for halvannen uke siden lovet Ighalo å hedre søsteren om han skulle ende opp på scoringslista, skriver Mirror.

- Jeg føler meg veldig emosjonell, fordi det har ikke gått ordentlig inn for meg at søsteren min er borte for alltid og jeg aldri kommer til å se henne igjen, sier Ighalo ifølge avisa.

Fortid i Norge

Ighalo har en fortid i Lyn, der han spilte i klubben fra 2007 til 2008. Han scoret 9 mål på sine 20 kamper for Oslo-klubben.

Ighalo gikk derfra videre til Udinese og spilte også seinere for søsterklubbene Granada og i Watford.

Det var særlig i siste klubb i Premier League hvor Ighalo for alvor viste seg fram og var en av ligaens giftigste spisser, før han ble solgt til kinesisk fotball.

Hele Norges coronakart