ETT MINUTTS STILLHET: Barcelona- og Internacional-spillerne samlet seg i midtsirkelen for å hedre norske terrorofre med ett minutts stillhet på Allianz Arena i München.Foto: SCANPIX/EPA/PETER KNEFFEL
ETT MINUTTS STILLHET: Barcelona- og Internacional-spillerne samlet seg i midtsirkelen for å hedre norske terrorofre med ett minutts stillhet på Allianz Arena i München.Foto: SCANPIX/EPA/PETER KNEFFELVis mer

Hedret norske terrorofre med ett minutts stillhet

Barcelona og Internacional viste sin respekt i München.

Barcelona stilte med reservepreget mannskap, men tok seg til finale i den internasjonale fotballturneringen i München etter seier på straffer over brasilianske Internacional.

Før kampen ble det avholdt ett minutts stillhet til minne om ofrene etter tragediene i Oslo og på Utøya.

Uten spillere som Lionel Messi og Xavi klarte ikke Barcelona å avgjøre i ordinær tid. Det sto 2-2 etter 90 minutters spill etter mål av talentene Thiago Alcántara og Jonathan Dos Santos for katalanerne. Nei og Leandro Damiao utlignet to ganger for Internacional.

Dermed måtte oppgjøret avgjøres på straffer. Der var Barcelona både mest heldige og dyktige og vant 4-2. Pinto satte inn det avgjørende sparket fra ellevemetersmerket.

Barcelona spiller finale onsdag.

(NTB)