Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hedret sin døde far etter målet - belønnet med gult kort

Tamir Cohen i tårer etter å ha senket Arsenal.

TØFFE REGLER: Dommer Mike Jones viser Boltons israelske midtbanespiller Tamir Cohen det gule kortet etter at Cohen hedret sin avdøde far ved å vise en t-skjorte med bilde av ham på.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
TØFFE REGLER: Dommer Mike Jones viser Boltons israelske midtbanespiller Tamir Cohen det gule kortet etter at Cohen hedret sin avdøde far ved å vise en t-skjorte med bilde av ham på.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer

(Dagbladet): Fotballdommere har selvfølgelig et regelverk å forholde seg til, og jobben deres er å følge det så nøye og godt som mulig.

Noen ganger må det likevel føles litt spesielt.

Mike Jones hadde trolig et sånt øyeblikk i kampen mellom Bolton og Arsenal i kveld, da han måtte dele ut et gult kort til innbytter Tamir Cohen.

Cohen avgjorde kampen med en heading sent i andre omgang, og feiret med å vise en t-skjorte med bilde av sin avdøde far.

Å ta av drakta betyr imidlertid gult kort etter reglene, og Tamir Cohen var fortsatt i tårer da Mike Jones jogget over for å vise ham det gule kortet.

Etter kampen har Cohen fortsatt gråten i halsen mens han samtidig gleder seg over tre poeng.

- Det var utrolig deilig å score. Det ble et følelsesladd øyeblikk for meg, sier han til Sky Sports.

- Jeg var nervøs da (Kevin) Davies brente straffen, og vi håpet på å forsvare uavgjort. Det var utrolig godt å score, sier Cohen.

For Bolton-spillerne var det også viktig å slå tilbake etter den enorme nedturen forrige helg, da Stoke knuste dem 5-0 i FA-cupsemifinalen på Wembley.

- Det var deilig. Vi ville vise for fansen at cuptapet for Stoke forrige helg bare var en dårlig dag. Vi kjempet for tilhengerne i dag, og det var godt å vinne, sier Daniel Sturridge, som ga Bolton ledelsen med sitt syvende mål på ni kamper.

Tamir Cohens far, og tidligere Liverpool-spiller, Avi Cohen døde etter en motorsykkelulykke i desember, 54 år gammel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media