Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hedvig Wessel kan satse videre:- Jeg er veldig lettet

Har ordnet personlig sponsor.

 SIKRET SPONSOR:  Hedvig Wessel. Foto: NTB Scanpix
SIKRET SPONSOR: Hedvig Wessel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hedvig Wessel, Norges beste kvinnelige kulekjører, satser videre etter å ha fått på plass en personlig sponsor, skriver Nettavisen.

Både Wessel og resten av det norske landslaget i kulekjøring var rammet av akutt pengemangel, og 20-årige Wessel vurderte alvorlig å bytte til frikjøring. I stedet sikrer den nye sponsoren, et entreprenørfirma, hennes personlige satsing i fem sesonger.

- Jeg er veldig lettet. De siste to årene har det vært kritisk mot slutten av hver sesong, og mot midten av sesongene har vi fått beskjed om at det er sannsynlighet for at det ikke blir noe lag neste sesong, sier Wessel til Nettavisen.

Nå har hun fått trygghet for at hun kan satse for fullt de neste årene.

- Det var sponsoren som ville ha en så lang avtale, og det er utrolig kult. Det gir den tryggheten jeg trenger, og da vet jeg at jeg kan gjennomføre det som må til.

Hennes store drøm er å vinne OL-gull i en skidisiplin der Stine Lise Hattestad og Kari Traa har stått for store norske høydepunkt tidligere.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!